T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz  matematik öğretmeni FİLİZ CIVLAK, Orman Bölge Müdürü Doğan Kiraz beyi ziyaret etti. Okulumuzun  yürüteceği "GELECEĞE NEFES İÇİN KARBON AYAK İZİNİ ÖLÇ." Projesinde 21-26 Mart Orman Haftasında  okulumuzu ağaçlandırma çalışması için destek sözü aldık.

Ock

Eskişehir il geneli Dart Yarışmasında Erkekler 3. Kızlar 4. olunmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarını devamı dileriz. Öğrencilerimize destek olan Beden Eğitim Öğretmenimiz Mahmut KÖKEN'i tebrik ederiz.

Ock

Bugün Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Gökhan Şallı ve ekibi okulumuzdaydı.Bizim için İtalyan mutfağının sevilen lezzetlerinden oluşan bir workshop gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz hem ürünlerin tarihçeleri hem de ürünlerin yapılışı ve sunumu ile ilgili bilgi sahibi oldular.Bu faydalı etkinlikte emeği geçen ,zaman ayıran başta Gökhan Hocamız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ara

Okulumuz özel eğitim sınıfı,16.12.2022 tarihinde Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu'nu ziyaret etti.

Öğrencilerimiz akranları ile birlikte ,yiyecek içecek hizmetleri bölümümde ortak uygulamalar da yaparken aynı zamanda seramik atölyesi,bilişim atölyesi,konaklama ve seyehat hizmetleri atölyesi,büro yönetim atölyesi ,giyim üretim ve moda tasarım atölyelerini ziyaret ettiler.

Misafirperverliklerinden ötürü Özkan Halaç Özel Eğitim  Meslek Okulu'nun tüm okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.