T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

"TEKNOLOJİYİ ABARTMA GELECEĞİNİ KARARTMA" PROJESİ KAPSAMINDA 9.SINIF ÖĞRENCİLERİNE POLİS MEMURLARI TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ

Şbt

Bedenden Müziğe adlı eTwinnig projemiz okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özge Şahin'in önderliğinde başladı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat'ten seçilen sözcüklerle slogan oluşturma yarışmasına katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.

Ara

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Cemalettin KESİKBAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, okulumuz öğrencilerine Sektör ve Girişimcilik hakkında verdikleri güzel söylesi için teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI...

Ara

Tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmeleri ile Atamızı saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

İyi ahlakın, paylaşmanın, yardımlaşmanın önemi vurgulanan Ahilik Haftasında Tepebaşı İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Haz

İlimizde düzenlenen kitao pkuma yarışmasında iki fen lisesi ve sosyal bilimler liselerini de eleyerek birinci olduk.

Haz

Eskişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Yapılan Liseler Arası Mangala Turnuvasında Ömer Faruk Yıldız 3. oldu.

Nis

eTwinnig projemiz kapsamında ilk masalımız olan Rapunzel'i izledik. Öğremcilerimiz masal hakkında yorumlarda bulunarak, masala farklı sonlar yazdılar.

Nis

Okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmenleri Emel Cansu Özkaya ve Pınar Ergenç tarafından “Çocuk Hakları” hakkında öğrencileri bilgilendirmek amaçlı tüm sınıfların katılımıyla “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin maddelerinin tanıtıldığı video çekildi ve bu video tüm sınıflarda izletildi. Öğrencilerin el izleriyle pano yapıldı.